Woda blir en del av Suntex

05 Apr, 2023 suntex

Woda blir en del av Suntex

Vi optimaliserer arbeidsflyt

Vi er glade over å kunngjøre at vårt søsterselskap, Woda Design Studio, nå har tatt plass i lokalene til Suntex AS. Woda har en omfattende og imponerende portefølje, samt lang erfaring innen ulike kanaler som analog design (papir, bannere, logo), digital design, fotografi, videoproduksjon, 3D-design, droneteknologi med mer. Woda jobbet fra Bali men når de kom hjem valge de å bli en del av Suntex.

Denne utviklingen åpner opp for en mengde muligheter når det gjelder å optimalisere arbeidsflyten vår og styrke vår kapasitet til å levere kreative og visuelt imponerende prosjekter. Vår fullstendig integrerte tilnærming fører til at produktene og løsningene våre ikke bare utvikles visuelt, men også i kompleksitet og innenfor et bredere spekter av områder.

Mens vi alltid vil prioritere våre kjerneprodukter og -tjenester, ser vi også mange områder der vi kan ta det ekstra steget og virkelig heve kvaliteten.

I våre nye lokaler har vi skapt et inspirerende og funksjonelt arbeidsmiljø som er skreddersydd etter våre behov.

En funksjon i disse lokalene er bygging av fotostudio, som gjør det mulig for oss å fotografere produkter fra alle vinkler og skape fantastiske bilder for bruk i nettbutikker eller andre sammenhenger. Med profesjonelt lysutstyr og et bredt utvalg av bakgrunner, kan vi nå presentere produktene vi arbeider med på en visuelt tiltalende måte og sikre at deres kvaliteter kommer til sin rett.

I tillegg til fotostudioet har vi også etablert et område ideelt for produksjon av podcaster. Vi har investert i nødvendig lydutstyr og gjennomfører akustisk behandling for å sikre høy kvalitet på opptakene. Dette gir oss muligheten til å skape engasjerende og informativt podcast-innhold som kan deles med ditt publikum og styrke din tilstedeværelse i bransjen din.

Vår utstyrspark for filming både utendørs og innendørs, inkludert droner, er omfattende og komplett. Vi samarbeider tett med DJI, som er en verdensledende produsent innen drone-teknologi som Woda har jobbet med i over 10 år. Våre tjenester omfatter ikke bare bilder og film, og vi vil snart komme med mer informasjon om dette under Suntex-paraplyen.

Noe av hva Woda har jobbet med

DIGITALT & ANALOG

Fordeler

Det er ingen tvil om at nå når Woda er en del av Suntex vil mye spennende prosjekter bli levert. Som en ledende leverandør av fasade løsninger, har Suntex et bredt utvalg av produkter og ekspertise som vil være en uvurderlig ressurs for prosjekter vi jobber på sammen. Vi kan nå samarbeide tett, dra nytte av Woda sin erfaring og gi Suntex et bredere leveranse felt. Dette vil bidra til å styrke vår evne til å levere helhetlige og innovative løsninger til alle våre kunder.

Sammen med Woda ser vi frem til en spennende fremtid med mange kreative prosjekter og muligheter. Vi er begeistret for å kunne utnytte de nye lokalene til å skape visuelt imponerende innhold, samarbeide tett og optimalisere vår arbeidsflyt. Gjennom dette er vi sikre på at vi vil fortsette å levere førsteklasses produkter, design og visuell kommunikasjon til våre kunder. Ta kontakt i dag for mer info og en uforpliktende hyggelig prat.

Daniel Rondung

CEO Suntex

kontakt

Vi snakker Norsk!

Suntex AS

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

post@suntex.no

+47 465 55 533

    kontakt
    , ,