VI LEVERER

Polarizer film

SUNTEX POLARIZER FILM

Beskytt konfidensielle data med Polarizer privacy film og ivareta personvernet uten å gå på akkord med gjennomsiktigheten. Hvis møterommene dine har glassvegger, trenger du ikke å installere gardiner, persienner eller fast frostet glass for å hindre at uvedkommende ser det som vises på skjermene.

Installer Polarizer privacy film og oppretthold åpenheten som glasset gir for innsyn samtidig og holder det som vises på skjermen konfidensielt.

Fordeler med Polarizer privacy film

En annen fordel med Polarizer Privacy Film er dens evne til å filtrere ut skadelige UV-stråler. Med opptil 99% blokkering av UV-stråler beskytter filmen deg og dine eiendeler mot de skadelige virkningene av solens stråler. Dette bidrar til å redusere falming av møbler, tepper og annet interiør, samtidig som det gir en ekstra beskyttelse for huden din mot skadelige UV-stråler.

I tillegg til personvern og UV-beskyttelse bidrar Polarizer Privacy Film også til å regulere varmeoverføringen. Ved å reflektere solens varmeenergi før den trenger inn i rommet, hjelper filmen med å holde innetemperaturen kjøligere og reduserer behovet for bruk av klimaanlegg. Dette kan resultere i energibesparelser og en mer behagelig innendørs atmosfære, spesielt i varme klima eller områder med mye direkte sollys.

Utmerket personvern

Polarizer Privacy Film gir en effektiv skjerming mot innsyn. Den skaper en speileffekt som begrenser synligheten fra utsiden, slik at du kan nyte privatlivet ditt uten å bekymre deg for nysgjerrige øyne. Samtidig tillater filmen god synlighet fra innsiden ut, slik at du beholder utsikten og naturlig lysinnslipp.

Beskyttelse mot UV-stråler

Med opptil 99% blokkering av skadelige UV-stråler, gir Polarizer Privacy Film en ekstra lag av beskyttelse. Den reduserer risikoen for hudskader og bidrar til å forhindre falming av møbler, tepper og annet interiør som er utsatt for sollys over tid.

Estetisk appell

Polarizer Privacy Film tilfører et moderne og stilfullt utseende til vinduer. Den kan passe godt til forskjellige rom og vindustyper, og bidrar til å forbedre rommets estetikk uten å gå på kompromiss med personvern eller solbeskyttelse.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring av å montere Polarizer privacy film og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet som gir det beste resultatet.

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Smart film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

kontakt

Vi snakker Norsk!

Suntex AS

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

post@suntex.no

+47 465 55 533

    kontakt