Vi er en erfaren og hyggelig gjeng

OM SUNTEX

Suntex AS er en tradisjonsrik og innovativ bedrift som har et solid rykte for å levere et bredt spekter av kvalitetsprodukter til bedriftsmarkedet. Vi er spesialister på smartfilm, polarisert film, anti-avlyttingsfilm, solskjerming, solfilm, sikkerhetsfilm, dekor, profilering, bildekor og frosting av vinduer.

Med vår omfattende kompetanse og langvarige erfaring kan vi med trygghet hevde at vi er en pålitelig aktør innen alle disse områdene. Vi er dedikerte til å finne skreddersydde løsninger for våre kunder, og vi kan tilby råd og veiledning for å oppnå best mulig resultat.

En av våre spesialiteter er solskjerming, og vi har opparbeidet oss en betydelig ekspertise på dette området. Våre produkter og tjenester innen solskjerming er utformet for å gi optimal beskyttelse mot solens stråler samtidig som de opprettholder et behagelig inneklima. Vi tilbyr et bredt utvalg av solfilmer og annet utstyr som kan tilpasses ulike behov og preferanser.

Daniel Rondung

Vi har en historie vi er stolte av

Vårt fokus er fornøyde kunder

Vår suksess skyldes ikke bare vår erfaring og kompetanse, men også vårt fokus på kundetilfredshet. Vi legger stor vekt på å tilby enestående service til våre kunder. Vi streber etter å levere bestillingene raskt og effektivt, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet på alle våre produkter. Vårt dedikerte team er alltid klare til å svare på spørsmål og hjelpe kundene med å finne den optimale løsningen.

Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og derfor tilbyr vi gjerne kostnadsfri befaring for å få en grundig forståelse av kundens behov og finne den beste løsningen. Vår personlige service sikrer at kundene våre føler seg ivaretatt og får den oppfølgingen de fortjener.

Velg Suntex AS som din pålitelige partner for alt innen smartfilm, polarisert film, anti-avlyttingsfilm, solskjerming, solfilm, sikkerhetsfilm, dekor, profilering, bildekor og frosting av vinduer. Vi garanterer kvalitetsprodukter, ekspertise og enestående service som vil oppfylle dine forventninger.

 

kontakt

Vi snakker Norsk!

Suntex AS

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

post@suntex.no

+47 465 55 533

    kontakt