VI LEVERER

SOL SKJERMING

SUNTEX SOLFILM

Solskjerming har betydelig innvirkning på dagslysforhold, termisk komfort og energiforbruk i bygninger. For å demonstrere energibesparelsen av dynamiske solskjermingsløsninger er pålitelige beregningsprogrammer nødvendige.

Effektiv solskjerming sikrer visuell komfort ved å hindre blending, refleksjoner og samtidig optimalt utnytte dagslyset. Samtidig bidrar solskjerming til termisk komfort ved å beskytte mot direkte solstråling, som påvirker vår opplevelse av temperatur (operativ temperatur). Solskjerming har også en kjølende effekt inne i bygningen ved å redusere temperaturen.

Fordeler med Solfilm.

Redusert varmeoverføring: Solfilmen kan bidra til å redusere mengden varme som kommer inn i rommet fra solstrålene. Den reflekterer eller absorberer solens varmeenergi før den når innsiden av vinduet, noe som bidrar til å holde innetemperaturen lavere og reduserer behovet for bruk av klimaanlegg. Dette kan bidra til energibesparelser og lavere strømregninger.

Skadelig UV-stråling

Solfilmen kan filtrere ut opptil 99% av de skadelige UV-strålene som kommer inn i rommet. Dette beskytter både mennesker og møbler mot skadelige virkninger av UV-stråling, som hudkreft og bleking/forringelse av møbler, tepper og annet inventar som er utsatt for sollys over tid.

Redusert blending

Solfilmen kan redusere blendingen forårsaket av sterkt sollys. Dette kan være spesielt nyttig i områder med mye direkte sollys eller for rom med store vindusflater. Redusert blending bidrar til et mer behagelig inneklima, spesielt når man ser på skjermer som datamaskiner eller TV-er.

Bevaring av interiør

Solfilm kan bidra til å forhindre falming og forringelse av interiøret i rommet. UV-stråler og intens sollys kan over tid påvirke fargepigmenter i møbler, kunstverk, tepper og gardiner. Ved å redusere mengden sollys og UV-stråler som kommer inn i rommet, kan solfilmen bidra til å bevare fargene og forlenge levetiden til interiøret.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring av å montere Solfilm og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet som gir det beste resultatet.

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Smart film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

kontakt

Vi snakker Norsk!

Suntex AS

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

post@suntex.no

+47 465 55 533

    kontakt