VI LEVERER

Sikkerhets film

SUNTEX SIKKERHETSFILM

Sikkerhetsfilm, også kjent som sikkerhetsvindusfilm eller sikkerhetsfolie, er en spesialisert film som påføres glassoverflater for å styrke sikkerheten og beskytte mot skader. Den består vanligvis av flere lag med polyesterfilm som er laminert sammen.

Sikkerhetsfilm kan være et verdifullt tillegg til både kommersielle bygninger. Det kan gi økt sikkerhet, beskyttelse mot innbrudd, eksplosjoner og UV-stråler, samtidig som det bidrar til energieffektivitet og bevaring av interiør. Det er viktig å velge en profesjonell installatør for riktig valg og korrekt påføring av sikkerhetsfilmen. Vi har lang erfaring og sikrer et varig resultat.

Fordeler med SIKKERHETSFILM.

En annen fordel med Casper Privacy Film er dens evne til å filtrere ut skadelige UV-stråler. Med opptil 99% blokkering av UV-stråler beskytter filmen deg og dine eiendeler mot de skadelige virkningene av solens stråler. Dette bidrar til å redusere falming av møbler, tepper og annet interiør, samtidig som det gir en ekstra beskyttelse for huden din mot skadelige UV-stråler.

I tillegg til personvern og UV-beskyttelse bidrar Casper Privacy Film også til å regulere varmeoverføringen. Ved å reflektere solens varmeenergi før den trenger inn i rommet, hjelper filmen med å holde innetemperaturen kjøligere og reduserer behovet for bruk av klimaanlegg. Dette kan resultere i energibesparelser og en mer behagelig innendørs atmosfære, spesielt i varme klima eller områder med mye direkte sollys.

Styrking av glass

Sikkerhetsfilmen binder seg til glasset og gir en ekstra styrke. Hvis glasset blir knust, holder filmen glassbitene sammen, og bidrar til å forhindre farlige glasskår og spredning av splinter. Dette reduserer risikoen for skader og gir en tryggere glassoverflate.

Innbruddssikring

Sikkerhetsfilmen gir en betydelig økt motstandskraft mot innbrudd. Den gjør det vanskeligere for inntrengere å bryte seg gjennom vinduet, da filmen holder glasset på plass selv om det blir forsøkt knust. Dette gir ekstra tid og hindrer uønsket adgang.

Eksplosjonsbeskyttelse

Sikkerhetsfilm bidrar til å beskytte mot farlige situasjoner som følge av eksplosjoner eller kraftige støt. Filmen bidrar til å holde glasset sammen selv om det blir utsatt for ekstern påvirkning, og reduserer dermed risikoen for skade på personer og eiendom.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring av å montere sikkerhets Film og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet som gir det beste resultatet.

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Sikkerhets film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

kontakt

Vi snakker Norsk!

Suntex AS

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

post@suntex.no

+47 465 55 533

    kontakt