HVA VI KAN HJELPE DEG MED

SUNTEX TJENESTER

Hvorfor velge Suntex

Med vår lange erfaring og ekspertise innenfor bransjen, sitter vi på verdifull kunnskap om hva som fungerer best. Derfor kan vi gi deg råd og veiledning for å sikre at du får det optimale produktet du søker etter.

Vår omfattende erfaring inkluderer montering over hele Norge, og vi har derfor inngående kjennskap til de beste metodene for installasjon og montering av våre produkter. Vi forstår også at mange ønsker å spare penger og tid ved å benytte ekstern hjelp, og derfor er det hos oss du vil møte de profesjonelle tilbudene fra feltet.

Smart Film

En PDLC (Polymer-Dispersed-Liquid-Crystal) basert vindusfilm som kan ettermonteres på de fleste glassflater. Vi kobler filmen til en strømkilde slik at den kan slås på eller av etter behov. Når folien er strømforsynt, er den gjennomsiktig og når strømmen er slått av, er den “frostet“, noe som betyr at du ikke kan se gjennom glasset. Leveres i frost, grå eller sort!

Sikkerhetsfilm

Den beskytter deg mot innbrudd, sjokkbrekk og herværk Vi leverer et bredt spekter av sikkerhetsfilmer til næringsbygg, skoler og private hjem. Sikkerhetsfilm beskytter mot glassplintring ved ulykker eller uhell. Den fungerer også som innbruddssikring, og reduserer personskade og interiør ved en eventuell eksplosjon eller ekstremvær. Dokumentert etter EU-normer.

Casper privacy film

Med Casper personvernfilm beskytter du personvernet uten at det går ut over åpenheten. Hvis møterommene dine har glassvegger, trenger du ikke å installere gardiner, persienner eller fast frosting for å forhindre at utenforstående ser hva som vises på skjermene. Installer Casper personvernfilm og behold åpenheten som glasset gir for visning inn eller ut, samtidig som du holder det som skjer på skjermen konfidensielt for møtedeltakerne.

Solskjerming

Trenger din bedrift innovativ solskjerming?
Suntex AS er en bedrift som er spesialist på solskjerming og filmprodukter for vinduer, glassdører og moderne kontorer. Trenger du råd og inspirasjon? Vi har mange års erfaring med å finne den optimale solskjermingen, innsynshindring

Anti-avlyttingsfilm

Hindrer avlytting og spionasje. Signals Defense® anti-avlyttingsfilmer innfrir alle krav med henhold til sikkerhet og skjerming av alle kommersielle bygninger. Utmerket i bygg som krever høy sikkerhet og beskyttelse mot spionasje og avlytting. Signals Defense® bruker en sofistikert verdensomspennende patentert produksjonsprosess, som ved bruk av sjeldne jordartsmetaller, gir et høyt nivå av beskyttelse mot avlytting og spionasjetrusler.

Profilering

Vi leverer alt av bildekor, skiltdekor, universel utforming, kontrastmerking og vindusdekor samt logoforslag og vektorisering av nødvendige filer til din bedrift. Vi kommer gjerne på gratis befaring og utformer et pristilbud. Vårt design studio WODA kan hjelpe med alle typer design. Både digitalt og analogt.