VI LEVERER

SMART FILM

SUNTEX SMARTFILM.

En PDLC (Polymer-Dispersed-Liquid-Crystal) basert vindusfilm er en innovativ løsning som kan enkelt ettermonteres på de fleste glassflater. Denne filmen gir brukerne muligheten til å kontrollere gjennomsiktigheten ved å koble den til en strømkilde, slik at den kan slås på eller av etter behov. Når filmen er strømforsynt, er den gjennomsiktig, og den lar naturlig lys slippe inn og gir en klar sikt gjennom vinduet.

Hvorfor velge Smartfilm.

Det unike med denne filmen er at når strømmen er slått av, transformeres den øyeblikkelig til en “frostet” tilstand, som hindrer innsyn og gir privatliv. Frosteffekten gjør det umulig å se gjennom glasset, og det skaper en følelse av skjerming og beskyttelse. Denne funksjonen er spesielt nyttig i områder som krever ekstra personvern, for eksempel kontorer, konferanserom eller baderom.

Farger

PDLC-vindusfilmen kommer i forskjellige farger og kan tilpasses etter individuelle preferanser og interiørdesign. Den leveres i frostet, grå eller sort utførelse, slik at den kan harmonisere med ulike fargepaletter og estetiske valg. Denne fleksibiliteten gjør det mulig å integrere filmen sømløst i ulike typer arkitektur og interiørstiler.

Ettermontering

En annen fordel med PDLC-vindusfilmen er dens enkelhet når det gjelder installasjon og vedlikehold. Den kan ettermonteres på eksisterende vinduer uten å måtte bytte ut hele glasset, noe som sparer tid og kostnader. Filmen kan også enkelt fjernes og gjenbrukes ved behov.

Tilpasse lysforhold

Samlet sett gir PDLC-vindusfilmen en smart og elegant løsning for å tilpasse lysforhold og personvern i ethvert rom. Den kombinerer funksjonalitet, brukervennlighet og estetisk appell, og gir deg full kontroll over ditt eget rom med et enkelt trykk på strømbryteren.

Farger

Smartfilm skjermer for innsyn ved å endre glassflaten fra å være gjennomsiktig til frostet. Disse egenskapene gjør at du enkelt kan velge når du vil skjermes for innsyn. På denne måten beholder man også det naturlige dagslyset og får mer fleksible romløsninger uten å gjøre store inngrep.

Eksponering

Med Smartfilm kan du med et klikk forvandle glassflaten til din fantastiske eksponeringsflate. Det gjøres ved å legge smartfilm på overflaten og bruke en videoprojektor slik at glasset blir en stor skjerm. Et butikkvindu eller en stor glassvegg gir unike eksponeringsmuligheter.

Whiteboard

Overflaten på Smartfilm er laget av et materiale som gjør den egnet til å bruke som whiteboard. Se for deg at du kan ta i bruk glassflatene i møterommet til din presentasjon, undervisning eller kommunikasjon.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring av å montere Smartfilm og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet og en problemfri bruk av Smartfilmen

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Smart film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

Ta kontakt med oss i dag

kontakt

Vi snakker Norsk!

Suntex AS

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

post@suntex.no

+47 465 55 533


    kontakt