VI LEVERER

Anti- avlyttingsfilm

SUNTEX ANTI-AVLYTTINGSFILM

Anti-avlyttingsfilm, også kjent som personvernsfilm eller sikkerhetsfilm med lydavlyttingsbeskyttelse, er en spesialisert film som er designet for å forhindre uautorisert avlytting og beskytte konfidensiell informasjon. Denne typen film fungerer som et ekstra sikkerhetslag for vinduer og glassflater.

Anti-avlyttingsfilm er en verdifull sikkerhetsløsning for kontorer, møterom, sikkerhetsfølsomme områder eller enhver annen plass der konfidensialitet og personvern er avgjørende. Ved å blokkere avlytting, gi personvern og beskytte mot skadelige UV-stråler, gir denne filmen en ekstra lag av sikkerhet og trygghet. Det er viktig å velge en profesjonell installatør for riktig valg og korrekt påføring av anti-avlyttingsfilmen.

Fordeler med Anti-avlyttingsfilm.

Sammenlignet med mer omfattende sikkerhetstiltak, som bytte av glass eller installasjon av avanserte sikkerhetssystemer, er anti-avlyttingsfilm en kostnadseffektiv løsning. Den gir et betydelig sikkerhetsnivå til en brøkdel av kostnadene, og kan dermed være en praktisk investering for bedrifter og organisasjoner.

Det er viktig å velge en profesjonell installatør som har erfaring med anti-avlyttingsfilm. Dette sikrer riktig valg av film, nøyaktig påføring og maksimal effektivitet. Ved å implementere anti-avlyttingsfilm kan man oppnå en helhetlig sikkerhetsløsning som beskytter mot avlytting, opprettholder personvern, sikrer konfidensialitet og skaper et tryggere og mer sikkert miljø.

Blokkering av avlytting

Anti-avlyttingsfilm er konstruert med avansert teknologi som effektivt blokkerer eller reduserer lydoverføring gjennom vinduet. Den kan bidra til å forhindre avlytting av konfidensielle samtaler eller hemmelig informasjon.

Personvern og visuell skjerming

I tillegg til å beskytte mot avlytting, gir anti-avlyttingsfilm også personvern og visuell skjerming. Filmen skaper en speileffekt fra utsiden, som begrenser innsyn og hindrer nysgjerrige øyne fra å se inn i rommet. Samtidig opprettholder den god synlighet fra innsiden ut, slik at du kan beholde utsikten og naturlig lysinnslipp.

Elektromagnetisk avlytting

Anti-avlyttingsfilm er også utstyrt med elektromagnetisk avlyttingsbeskyttelse. Dette betyr at filmen kan blokkere eller redusere elektromagnetiske signaler som brukes i avlyttingsteknologi, for eksempel RFID-skanning eller GSM-avlytting.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring av å montere Anti-avlyttingsfilm og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet som gir det beste resultatet.

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Anti-avlyttingsfilm flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

kontakt

Vi snakker Norsk!

Suntex AS

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

post@suntex.no

+47 465 55 533

    kontakt